Усе перекреслю

Для себе ,нині , перекреслю,
Усе,що було поміж нами
незграбну нашу ту  любов,
чужими скрашену словами.

І перекреслю ту журбу,
Що ти в мою посіяв душу,
Усе забуду,що було:
без тебе далі жити мушу.


Рецензии
А за чем?.. можно, нет нужно жить дальше... время сделает всё само...

Наталия Орайло   02.09.2012 21:24     Заявить о нарушении