Всм хнись

Всміхнись!))))
Я так люблю,коли ти смієшся!
Коли очі іскряться зорею,
Тоді тебе відчуваю душею
І тільки твоєю довіку я буду...
НЕ загублю.НЕ зраджу.Не забуду-
Такі прості,б здавалося,слова
Та лиш тобі їх серцем посилаю.
ти їх почуй і зрозумій,що я
Лише тебе одного так кохаю!


Рецензии
какое чудо, вот так поёт любовь!

Наталия Орайло   02.09.2012 21:26     Заявить о нарушении