Пiшки
Торкаючись неба у дзеркалi завтрашнiх снiв,
Крiзь отвори в часi невчасно забутих подiй,
Шукаю себе в непотрiбнiй нiкому вiйнi.
Несправжня тривимiрнiсть. Фарби розмитi дощем.
Життя в цьому свiтi - тротиловий еквiвалент.
Висока напруга - смертельно, та хочеться ще
Крiзь шепiт дощу вiдшукати для сонця момент.
Малюю ескізи... Три крапки... Простий олiвець.
Бурхливi емоцiї. Гра. Тут актори усi.
Мій шлях - кiлометри розбитих дорiг i сердець.
Пройду його пiшки, бо грошей нема на таксi.
Свидетельство о публикации №112080908283