Великому Чемпиону Александру Винокурову!

Серое
     небо
         Лондона
Нашим
     Флагом
           украсил!
Повторяем
         гордо мы –
Only gold
         or nothing!

Золото
      это
         выстрадал
На
  тысячемильных
               трассах,
И взлетая,
          и падая!
Only gold
         or nothing!
«Vino –
       Король
             Лондона!», -
Рвутся
      глотки
            наши!
Верим
     и знаем
            твердо мы –
Only gold
         and nothing!

28.07.2012


Рецензии