персональне диво

Зупинитись не можу, невтішно.
В мене очі від сліз палають.
А колись було легко і смішно.
Та нажаль то недовго триває.

Загубила себе навіки.
У глибинах очей твоїх, милий!
Ти в одночас отрута і ліки
То лікуєш, то ріжеш крила.

Зрозуміти тебе неможливо,
А забути не вистачить сили.
Ти моє персональне диво
І таким я тебе полюбила!


Рецензии