Вэчир танцив в санатории укр
Мерехтять кольорові вогні.
І хто як може рухає тіла,
Показуючи танці запальні.
Жінки ввімкнули чари еротичні,
Мужчинам імпульси передають.
Нарешті вже лунає вальс класичний,
І кавалери дам своїх ведуть.
А вдома ж чоловік/дружина, діти,
У когось – свині, кури і город,
Та саме тут можуть вони радіти,
Відпочиваючи від буднів і турбот.
І саме тут в нагоді стала сукню,
Яку не одягала жоден раз,
Яка висіла в шафі і чекала,
Коли настане зоряний вже час.
Палац культури. Музика «жива».
Це вечір танців. Вечір залицянь.
Їм всім за сорок, але не дива –
Всі прагнуть до раманів та зітхань.
2012
Свидетельство о публикации №112080709003