Х т конкурсу

Я сьогодні напишу для тебе
мій конкурс знову і знову
Усі бажання я здійсню
У цей вечор знову і знову

Приспів:
Так,так,або не так,
на Гаваях чудова погода,
так,так - або не так,
я кажу тобі знову і знову

І слова ті попливуть
в океані синьом знову і знову
Свою долю я знайду
І зустріну в морі знову і знову

Біля білих хмаринок
Я парю мов,вільна пташина
І з небес тобі пошлю
Усі усмішки мої і натхнення

Перехід в РЕП:
Гей
хлопчина
подивись
на мене
Дівчина
кличе
чі ти
не чуеш
відвертаеш
погляд
ти
ти
мене
знов
знов
провокуеш

Приспів:
Так,так,або не так
на Гаваях чудова погода
так,так - або не так
Я співаю вам знову і знову

ГЕЙ,ГЕЙ,ГЕЙ,ГЕЙ,ГЕЙ

Так,так ... (співа зал) ...
на Гаваях ... (співа зал) ...
так,так ... (співа зал) ...
я співаю ... (співа зал) ...

http://www.vlad-amelin.ru/pesni/287-xit-konkursu.html


Рецензии