Здаeться, ти великий жартiвник?!

Напиши мені, коханий мій, про себе.
Я тобі листа про себе напишу.
Як подумать, то, зовсім, не знаю тЕбе,
Все, ж, так сильно, нерозумно, так, люблю!

Розкажи, кого подобаєш, бажаєш,
З ким проводиш теплі ночі й вечори?
КОго, з нетерпінням, так  чекаєш,
А іще скажи, чи любиш ти її?!

Може, признаєшся й їй в любові?
Бо, здається, ти великий жартівник!
Шуткував, як були разом ми з тобою...
Мабуть, говорить "кохаю" звик?!


Рецензии