Очей зiтхання
І знов себе не розумію -
Чому, як вперше, я волію
Почути твоє сповідання?
Чому я вірити бажаю
Лиш погляду? В серці спекотно...
Чому я й досі не приймаю
Розлуку нашу? Як завгодно
Шукаю виправдань тобі?!!
Шукаю виправдань собі?!!
Але ж тебе я відштовхнула!
В образі серце потонуло...
Чому ж очей твоїх зітхання
Розпалюють вогонь кохання?!!
Свидетельство о публикации №112080708422