У нас усё такэ тут добрэ,

Шо хоть ты взьмы да но лыжы вж.
И а ны Кобра хай ны гондэ
Вжэ й а ны грубый ны чыпы й.

Бо Ж я тут ны вишу во, можэ, й
А ны на прамо й потолку сь.
Кругом павук! Кругом поломкы!
Бо Кабынет ПрыдуРка Шь туХт. От бачтэ, шо вин робыть гондэ:
Чырпак, О, кажэ. Во Сырун!

Мы тут у Шивана з ВошивцОМ
В почоти прамо на юру Сь.
И у баку горилкы О СКИк! Шоп фсим рыйМоньТник вткнуць.

Да й от вси й звоняць! Сё ты! Сцё ты!
ЗлякавСИК хтося. Но почув…
ЕК мыш, сыдыш на выдоГоцы
Да й клацаеш но Ж вунь.

Ий от, ну, со: СМИлей, хто звонэ!
Цого ты там заснуфш?
А, Тимофей! Ах, дедьКу Зь родны! Ну, шо тоби вщыкнуць?
АцидКав ци й кавун?

Гнылыйи гокна. Ны в колодяз
Ны влизты с плети-рук.
И достаю ано выровко
Ув гнидак водКу Ш, ну, З.

Зылэпуха! Куды я годный!
Я й в армии ны бумш.
Бо строевой такой я, шо ты! Ты в Мняв знайдэш стопу?
Но в Зябу сце стрыльну!
ЕК ны озябну в клунь.

Ну, шо? Так зробымо з роднёё хоть мни в коморы кучк?
А то от взьму О зарэ ровыр да й еблык в морду скунсь!

Да шо ты! Мы на пеньСий, мозе? Да Тёма гэто Ж плут!
Ёго у плуг впражэш чы трохы на трох, ну, ципа вдуць?

Надёха Зь но команДвай ослыщ:
Так! Ты мни лёх щоб в кнур!
Да на полыцы дуст
Озьмы й помый цыбуль.

Так що мотор заглохнэ ф Тёмы.
Близьнец с Топор завсёд!
Да колы щэ й Собака, вроде,
То, О, возьмэ пилу й ля Абалдуй Штыкуль. Ну, й вот: я оборВу
СИКчяс вэсь провод у…
Ху, й варымни, дэ сплю Ж.

Бо Ж я Ж каблук ля турк. Ны Лук в мынэ в Тигрунь
С КолЧанОМ ля звырув.


Рецензии