Серпень

Швидкоплинно літо пролітає
Холодніші вечори стають
Пожовтіле листя опадає
Павутинки сріблом виграють.

Тумани ранні появились
Накрили річку, береги,
Зелені верби нахилились
І стало тихо навкруги.

Зозулі голосу не чути
І не співають солов’ї
Не можу літо я забути,
Що творить диво на землі.

Не хоче літо залишати
Куточок райський на землі
Тепла і сонця нас лишати
І незабутні літні дні.

Природа літо нам дарує
Яскраве сонце і тепло
Душа від радості вирує
Чудове літо це було!


Рецензии