Бiль

Коли не зможеш вже любити
Забудь його,забудь і все,
Щоб сміху й голосу не чути,
А біль хай вітром рознесе.

Вже пам'ять вляжеться в куточку
І може пилом припаде,
І чи й залишиться шматочок
Із того,що вже не прийде.

Ти не шукай його дороги,
Він їх вночі перекопав,
Щоб більш не мучили тривоги.
Його немає-він пропав.


Рецензии