Безкоштовний психолог

Я для вас безкоштовний психолог.
Гаряча лінія - звони уночі.
Я копаюсь в тобі мов археолог,
зберігаючи все, що ти скажеш мені.

Я підтримка для вас, коли вам потрібно..
Ви звертайтесь - я завжди знайду час.
Ці ситуації,все так подібно.
Я знайду сили слухати  кілька раз.

Я для вас і поет, і ваш клоун..
Напридумаю купу гримас,
Із пустого сценарію я створю  шоу,
Буду тоді , коли інші скажуть "я пас"


Рецензии