Я гондэ. У хаты. И но ручныкы

Бы флагы за Нашых.
Большовыкы.

Боль, шо выкы
Ныц ны здолив,
Биль свою мы прэм но в Дыржын.

Наша дыржава
Шэ бидна, шоб мы моглы побигты кудысь напрошкы й.

От: оно Крийда, мел билый, СМИл,
Шоп говоРыты
Открыто
Про звир Б.

Здравствуйтэ, рыла!
ЕК вам Пынькы й?
Шо, врылы рыжых?
А дэ маказин вш? З Рылавичь Мы прыйшлы Ж. Гондыво, з дыржаньцив Зь.

Ззижтэ Ж од Брыча й гондыво сциХХ:
ЗавТрав травыцы мы фамп скосыВ Б.


Рецензии