Мы гондзе на сайце Зуёнка

Аставив сваЕ водгукы Зь.
За Етвызь мы родну
Изнов зломим штыр.

Мы быв на КамАЗе й мазилай.
Не ладзив ни с ким ИС Палинк.
Бо как жах, глядзице,
Вы стаВВ маладый.

Ми зАмир од щасьцяв дзицяци хоць вкинуць инжыр Б.
Да нет жа, норыцы
Усё одгрыбы й
Пашлы да имшы Ж.

О так от дупарым:
Усэ да пары З.
И натэ вам СайТык Васылькы й БрыльКы й.


Рецензии