И вот тут зарэ шо тут во?

Да ныц а ны в пыньковы!
И ты ужо яво й яго й
Умисыш прам нагойЮг.

Ну, бо Ж я знаю, шо до чог
В Тут Бае очэнь дажэ.
Иди туда, потом, ага,
ЗуСИМ понятно й Дашэ вш.

Вот вчора мы вламылы й дроВВ.
Вси дискы к чорту матры Б.
А шо? Стрылце заставытэ
Сыдиты быз ломачча.

ВасиШта там, ВасИ лий тут!
А гонды во шо? Нада ль
Куда послаты с пар файЛув Р. Да ны хера, ны скалкы Ж.

И вот Вакулин зив цыбуль.
Ну, й кавый выйПыф зразу й -
Оно заславШыс 2-цыть Кур В аж дэсь в ...КИНО шо кажуть.

МахойНикав вездзе же й ждуць.
Дэ нада й шакаладаВВ.


Рецензии