Дигяхъибил

Мургьела рангла ламъи,
Дия алав лямцlбухъун,
Хlа сипатизе берхува,
Дия хlулбазе парч бухъун.

Хlу ракlибил нам мякьла ,
Руилри муэлизе,
Эш нам талихl итlхъуна,
Хlабурар айихъизе.

Хlу нам мяхъла руахъес,
Барра хlяракат хугил,
Балас хlаруруй руэс,
Царал левле дигибил.

Цlала лямцlли арбукиб,
Дия хlулбала шавла,
Гьанна хlура аррукиб,
Церхlил уршила мякьла.


Рецензии