Бог мовчить. Навколо - тиша

Cерпень. Спека. Поле споловіло.
Половина серця крає, половина мліє.
Я мовчу і ти мовчиш. Шелестить комиш.
Може це мовчання Будди?
Он у буді пес заснув:
не кліпне', не поворушить вухом.
А тим часом яблука і груші
глухо падають в спориш
десь отам в моїм саду.
Ти чи мрієш, а чи просто спиш
з навстіжень розкритими очима.
Ти зі мною нині? Тут і зараз? Чуєш?
Саме тут...

В цій долині біля моря
вітер бавить хвилі-баранці.
Я читаю знаки на твоїй руці і не знаю чи радіть чи плакать.

Сіті кинуто на світ. Бог мовчить. Навколо - тиша...


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.