Моя сутнiсть

Моє "Я"

А я як ДОЩИК!!!
Я можу бути різною:
теплою, холодною і грізною.
Я можу сміятись й деколи сумувати.
Коли треба - і листя з дерев
зривати
А я як СОНЦЕ!!!
Я можу гріти і обпікати,
Людей теплом своїм
пригортати
Давати щастя і ніжність,
А мрію,
Як знайду - заховаю в надію.
А я як ХМАРИ!!!
То спішу, то кудись утікаю.
А куди й навіщо? - не знаю.
Я і світла - від щастя п'янка,
Я і темна - (буває) сумна.
Я як ЗОРІ!!!
Мов росинка, так швидко
зникаю -
Ніч пішла - я за нею втікаю,
Щоб ніхто не бачив, ніхто
не чув,
Який добрий ангел
мене пригорнув.
Чи то він ласкавий?
А може, добрий
Душею й серцем.
А чи він хоробрий -
Приніс він мрії чи лишень
страждання,
Чи ввісні жаринку
палкого кохання?
А я як ВІТЕР!!!
Завжди, всюди...
Кручуся й зникаю,
Що скажуть люди?
Та чи почують? Чи відчувають,
Яка ж насправді я?
Та чи пізнають?


Рецензии