Я нiкому тебе не вiддам

Я нікому тебе не віддам,
Якщо сам навіть того захочеш!
Подивись мені віддано в очі
І згадай наші трепетні ночі.
 І від мене не підеш ти сам.
Я нікому тебе не віддам!
Коли змучене серце заплаче,
Пригорни ... І віддайся устам,
Поцілуй мене, любий, мій милий
Розумієш, як хороше нам?!


Рецензии