О! Як же я тебе кохаю!

О! Як же я тебе кохаю,
Із кожним днем усе сильніш!
Собі не вірю, що буває,
Таке кохання, зорів вищ!

Ізрушить, навіть, скелю може
Чи висушить річки й моря!
Воно на сонце й небо схоже,
Велике, як уся Земля!

Чудесне, гарне і яскраве!
Надійне, чисте, молоде...
Воно, промінням золотавим,
Здалека, зігріва мене!

Воно дає мені надію,
Все більш бажання надиха,
Моя любов, про тебе мріять -
Прощать, чекати і кохать!


Рецензии