Енциклопед я життя-буття

Буває так, що зрадить друг-
І білий світ в очах тьмяніє…
Буває так, що доовкруг
Любов і та, як попіл тліє…
І тільки книга-самоцвіт
Одкриє серцю знову й знову
Таємний світ усіх орбіт -
Енергетично – вічне СЛОВО
Крильми журавочки Любові
Аж до небес залопотить!!
 (вересень 2003р.) 


Рецензии