Бровари

Немає кращої пори
І долі кращої немає,
Коли співають Бровари
В садах травневого РОЗМАЮ!

Горять каштанові свічки
І усміхається Гагарін-
На його вулиці завжди
Закохані гуляють в парі.

Пісні, дороги і вітри
Переплелись в єдину ДОЛЮ-
«Моя колиска Бровари»-
Співають друзі в дружнім колі.

Зеленокудрі явори,
Дуби, берізки і тополі
Підхоплять пісню «Бровари»
І рознесуть із вітром в полі.
(уривок пісні 1996р.)


Рецензии
Дякую, друже,за рiдну мову! Яка ж вона гарна! Вiрш твiй прийшовся до души.

Милена Боженова   11.05.2020 21:06     Заявить о нарушении