Люблю красу твою...

Країна рідная, красуне золотава,-
Блищать у золоті соборів куполи...
Немає в світі кращої держави,
Ніж та, де народились і зросли!

Ясніють зорі, місячнее сяйво,
У небі чистому над Київом пливе.
Дніпро, величний, землю прикрашає,
Господь, з небес, прощеніє дає!

Люблю красу твою, Вкраїно молодая,
Міста та села, мову та пісні...
Тебе, всім серцем і душею, я кохаю!
Кожная стежка дорога, в тобі, мені!


Рецензии