Сакура

Два тижні у тиші
Рожевої вишні-
І ти уже інший,
Але не колишній...
А просто світліший,
А просто мудріший
Всіх штампів ПРЕСТИЖУ
В салонах Парижа!
Спасибі, Всевишній,
За музику віршів
В гаю на узвишші!!!
Спасибі, Всевишній,
За світ дивовижний-
ДАЛЕКИЙ І БЛИЖНІЙ-
Спасибі, Всевишній!!
Спасибі, Всевишній!!!


Рецензии