Травневий дощ

Люблю мелодію дощу
Із фейєрверком блискавиці
І перші спалахи бузку,
Як поцілунки зоряниці!
Чому, не знаю сам, ЧОМУ...
іду босоніж до криниці,
Сідаю під стару вербу,
Де солодко улітку спиться,
і знов чекаю на "КУ-КУ"
Зигзиці-диво-чарівниці.
Пливу у спогадах, пливу
До берега мого ДИТИНСТВА...-
Люблю мелодію дощу-
Вона свята, проста і чиста!!!


Рецензии
Легко і гарно -!!!

Селена Алимдюл   02.08.2012 17:47     Заявить о нарушении