Земля летить, як м яч

Єднає всіх футбол
Великої АРЕНИ
Розбурханих і різних
Одвічних дум і мрій!
Феномен справжніх див-
У чашах стадіонів!!-
Тамує і хвилює,
Без допінгу чарує,
Од будь-якого болю
Лікує всіх футбол!!!


Рецензии