Риба з голови гни...
І стоїть на роздоріжжі.
Нашу неньку Україну,
Пригнітає зарубіжжя.
Хочуть, щоб була в руїнах,
Щоб безпомічна була.
Щоб народ був на колінах,
Руську мову одягла.
Розривають на частини
Наші землі і народ...
Сваримося без причини,
Ми забули про добро...
Наверху там! Схаменіться!
Не руйнуйте те, що є!
Навкруги ви озерніться,
Риба з голови гниє!
Свидетельство о публикации №112080205454