Пастушок
Там ріпяшок,вчепився до штанів
І так тому ріпьях зрадів,
Що він собі товариша зустрів
І де б не був той пастушок
Повсюди був з ним ріпяшок
Блукав по полю, біля річки
А по обіді, сів він їсти
Тай, так вколов його ріпях
Що скинув він його, в той час
На цьому й дружба зникла враз
Тай пас корів він, сам весь час
Свидетельство о публикации №112080205084