Ця жiнка у любовi, як огонь...
Лише торкнись - і спалахне нестримно.
Такій не скажеш: люба, охолонь...
Вона - царівна!
Відкриє таємниці весняні,
Де хміль принад і ласок щедрих опій.
Її любов на зорянім коні
Зліта в галопі.
Коли ж замре цілунком на вустах,
І як ріка притишиться в затоці,
Любов її, мов дивовижний птах,
Зоріє в оці.
1.08.2012
Свидетельство о публикации №112080204107
Мыкола Ковальчук 19.01.2013 17:43 Заявить о нарушении
Вячеслав Романовський 19.01.2013 18:16 Заявить о нарушении