Навiщо?

Все та ж сумна, гірка картина -
Тебе немає, хоч ти плач!
Навіщо тебе полюбила?
Пробач, коханий мій, пробач!

Не мала право, не повинна
Була закохуватись я,
Так швидко... Тож сама і винна!
Тепер страждай, душа моя!

Чекай на того, що немає,
Люби, бажаного, жадай...
"Пішов від тебе, вже не маєш" -
Шепоче солов'їний гай!


Рецензии