Не менi ти всмiхаешся...

Не мені ти всміхаєшся, зараз,
Не мене обіймаєш, тепер,
Так солОдко і ніжно цілуєш,
Не мене, не мене, не мене!

Іншій ти признаєшся в любові,
Не мене надихаєш життям...
Та, усе, ж, я, коханий, з тобою,
Я твоя, я твоя, я твоя!

Я чекаю, з любов'ю, на тебе,
Хай в сумлінні і в смутку, та всеж,
Не пропала сердечність до тебе,
Чуйність теж, чуйність теж, чуйність теж!

Я кохаю і хочу любити,
Навіть, хай перевернеться світ!
Ти ,мені, найдорожчий, найближчий!
Я розтОплю, взимі, навіть, лід!

Я для тебе, здіймусь вище зорів,
Ось побачиш, я вмію любить!
Я, коханий, назАвжди з тобою,
Кожну мить, кожну мить, кожну мить!


Рецензии