Я не твоя, а ти не мiй

Я не твоЯ, а ти не мій,
В цю ніч, коханий, ми не разом.
Навіщо той хмільний напій,
Мені підніс, оту заразу?

Отой солодкий і гіркий,
Трунок холодної любові...
Тепер не можу розлюбить,
Палає серденько тобою!

Все тіло, від жалю, тремтить,
Чому, ти любий, не зі мною?
З тобою хочу говорить,
Чом. же. не взяв. мене. з собою?

Я чахну, мру, душа болить,
Коли, ж, дістану я спокою?
Чекаю добру. щастя. мить,
Як знову стрінемось з тобою!


Рецензии