Прийди...

Сміялись зорі високо над нами,
Над дивними ,самотніми людьми.
-Як передати біль отой словами,
Який обом вдалося пронести?

А ти за мною поряд йшов повільно.
Ловила погляд часом на собі,
Душа благала,-Вистачить!Доволі!
Не муч.Ще на хвилиноньку прийди.

А ти всміхався.Може й не навмисне?
Бо мабуть знав,що замете сліди
Багряна осінь,собере намисто
З червоних ягід,й принесе мені.

Це буде потім.-Нащо такі муки?
Навіщо тінню містом я бреду?
Пройди дощем,візьми мене за руки
І за тобою слідом я піду.

Навіщо за дощами і вітрами
Тебе у моє місто занесло?
Я окропляю спогади сльозами
І те ,що з нами зовсім не було.


Рецензии