Я кохаю тебе

Я кохаю тебе, я кохаю.
І  кохання це справжнє, я знаю.
Ти приходиш до мене у сні,
Ти в мені. Чуєш? Ти в мені.
Твої очі - блакитно сині,
Твої руки – доволі сильні,
Ті вуста – калиново червоні
І ті ласки в нічному безсонні.
Ми з тобою такі несхожі,
І характери наші розхожі,
Та кохання те нас поєднало.
Що ти  доля моя воно знало!
Це кохання в роках не згасає,
Хоч і молодість десь відлітає.
Почуття це зі мною, я знаю.
Я кохаю тебе… Я КОХАЮ !!!


Рецензии
На это произведение написано 15 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.