Тепло душi

Я хочу бути зіркою - ясною , променистою,
Щоб палала в небі  душа моя  та чистая.
Душа моя чистая, як роси на світанку.
А ти, зірочка ясная, із вечора до ранку,
Із вечора до ранку співає сон співанку.
Я вийду із хати постояти на ганку.
Так би й стояла нічку. Навколо хати зорі,
І небо таке синє, немов волошки в полі…
Як я люблю цей вечір!  Зірок німе мовчання.
Ти мовчазна, але ж палка. Палка немов кохання,
А ніжна ти мов немовля, яке голубить мати.
Радію я, бо світиш ти і до моєї хати.
Може й мене, дасть Бог,колись
Хтось десь покличе : - Озирнись.
Ти зірка – то ж світи.
Віддай тепло душі туди,
Де ти росла, цвіла, жила,
Де ти коханою була.


Рецензии
Духовного света Вам Алла и благодати небесной
Что бы дышала душа и радовалась здесь на Земле
Как в Царствии Небесном!!!

Евгений Чевган   18.09.2021 19:04     Заявить о нарушении
Благословіння Божого і Вам.Дякую на добрі слові.

Алла Мисяк   18.09.2021 19:19   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.