Хто-то зарэ нам скажэ

Гэто шо закаЧалы?
ЧалаВека Ж ныМА Й ныкКавок.
Ну, то Ш Е, шо всё бахЧахць.
ЭксТрактСеньСи ципа зе й.
Так ныхХай мекДикЦирВат там кто вш.

Бо чыя гэто хата.
Ну, така обокДракНа.
Да, но ржавЧына Ш в нашШых чынНоф.
О там во посМокТри-к харашонк. Рэзюмэ зэ с калЛодц?

Ведзь в АдрыЖыне сайт узэ й в сколц.
Захады, нас писацэл СтрылКовн.
Колы пукСтыкЦь цябе хто з вавКов.

Кое-как мы прорвалЛысь
Но в конци, пырыд празНык.
Да и то был наш ВацКыль з галМоск.
Ну, а Тёркин дадому папЁрсь. От пак как в ДырЖыне дыржыморд.
Горбачовскы Ж там правЛявць, ты шо!


Рецензии