Ви тiльки повернiть
Живіть без мене ви – я ж житиму без вас.
Від радощів земних я зовсім не відмовлюсь
І позолоту губить вже ваш іконостас.
З роками вчуся я сама себе любити –
А Вашу фальш від себе я просто відчахну.
Я не дозволю вам в мені все спопелити.
Іще мій день прийде – я знову спалахну.
Я запалаю так, як Вам це і не снилось!
Я зможу запалить ще серце не одне!
Літа мої пливуть, та я ще не спізнилась…
Ви тільки поверніть усю мені мене.
Олена Бондар (Бондаренко)
Свидетельство о публикации №112073109975