Чи e та справжняя любов?!

Чи є вона, та ,справжняя, любов?
Чи є вона, надійна та відверта?
Може це видумки, що так бунтує кров?
Може, то казка, про Ромео і Джульєту?

Може все це, надумані слова
І єї, з жартів, так висОко підіймають?
Що, як у птахи, має два крила
І, незрівнянная, у вирії літає?!

Ні, мабуть, це все правда, так і є,
Вона, цариця, вічна, неземная,
Не раз в у цьму впевнює мене!
Я, й, зараз єю сповнена до краю!


Рецензии