Понад усе ту мить люблю...

ПОНАД УСЕ ТУ МИТЬ ЛЮБЛЮ ,
КОЛИ З БУЗКОВОГО ПЕЙЗАЖУ -
ЗУСТРІНУ НОВУЮ ЗОРЮ ,
В КАЗКОВИХ ХМАРАХ ВЕРНІСАЖУ.

В ОБІЙМАХ ТЕПЛОГО ПРОМІННЯ -
ЖАГУ ВІДЧУЮ ДО ЖИТТЯ ,
ДУМОК РИФМОВАНИХ РОЇННЯ -
НАТХНЕННЕ ЩАСТЯМ ВІДЧУТТЯ !

Я ДОЛІ НАДТО СВОЇЙ ВДЯЧНА ,
ЗА ЦЕЙ РАЙ БОЖИЙ НА ЗЕМЛІ.
ЦЕ УКРАЇНА МОЯ ГУЧНА,
ЩО СЕРЦЕМ ЛЮБА ТАК МЕНІ  !
(L)


Рецензии