ПропАду без тебе!

Помираю без любові,
Без твоєї ласки,
Мій козаче, чорнобровий,
Моя пісня й казка!

Силоньки зовсІм немаю,
ПропАду без тебе!
Я страждаю, бо кохаю,
Хочу біля себе,

Бачить миле твОє личко,
ТвОї оченята.
Губи палко цілувать,
Завжди обіймати!

Ніжить, тішитись тобою,
Бавитись, любити...
Я без тебе, мій коханий,
Вже не зможу жити!


Рецензии