Кохання...

Кохання - то цвіт волошковий!
Кохання - то подих весни!
Народжуються, лиш, в  любові,
Сім'я і дитина, в добрі!

Кохання, то день світанковий!
До щастя дороги й сліди,
Повітря то чисте, ранкове,
Джерелний то присмак води!

Кохання - здоров'ю підкова,
Смачне, наче хліб із печі!
Кохання - усьому основа,
Живому, на цілій Землі!


Рецензии