Р дна ненька Укра на

Я прийшла,я прийшла
Я прийшла на Україну
Принесла,принесла
Принесла я пісню милу
Як Весна,як Весна
Як Весна ти дуже гарна
І та наша любов
не така уже захмарна

Припів :

Україна моя мила,Україна дорога
Ти на все життя едина і у світі ти одна
Я тебе як мать кохаю і я пестю як дитя
Ти ж моя країна рідна,Україна золота

Принесу,принесу
Принесу на Україну
Ту любов,ту любов
Ту любов, що ми зустріли
І не нехай і нехай
І нехай життя розквітне
і те наше тепло
на завжди її обійме

Пронесу,пронесу
Пронесу да України
Ту любов,ту любов
Ту любов,і в хату квіти
І всю нашу любов
До землі,що нас зігріла
Ця на віки Земля
Стала ненька Україна

Я молюсь,я молюсь
Я молюсь за нашу неньку
Я кохаю її мою Землю
ту рідненьку
Хай біда обмене
нас з тобою в ту годину
І на віки Господь
захищае Україну

http://www.vlad-amelin.ru/pesni/349-ridna-nenka-ukrayina.html


Рецензии