Знов Весна

Ой на горі, сонце встає
І чудовий, день настає
І несе нам, дивне тепло
Я відкрию, щастю вікно

Приспів:
А на дворі,а на дворі,росквітає гай
Дивні запахи чудові,то травневий рай
Нас вітає миле сонце,промінцем Весни
Фарби всі такі яскраві,квіти принесли

І я вийду, в гай під вікном
І зустріне, вітер теплом
Він усмішкой, всіх привіта
Знов Весна, на Землю прийшла

Побігу за вітром, я знов
Він здогоне, ніжним теплом
Зашумлять, дерева в гаю
Привітають - теплу Весну

http://www.vlad-amelin.ru/pesni/352-znov-vesna.html


Рецензии