Кв точки

Назбирала,назбирала
Назбирала,квіточки
Це Весни маленькі діти
Красна Літо діточки
Вони їх так мило пестять
І кохають наче я
Бо у нас є справжня Дружба
Така сильна як Весна

Приспів:
Квіточки рідненькі
Любі ви мої
Я вас всі тримаю
У своїй руці
Запахи чарівні
Зводять всіх з ума
Я їх так кохаю
Аж до забуття

Все Весна кругом здолає
Не осилить,злий мороз
І любов в душі настане
Запалає як вогонь
Той вогонь,що всіх зігріє
І подарить щастя дзвін
Як Весна всім людям дарить
Перші квіточки усім

http://www.vlad-amelin.ru/pesni/353-kvitochki.html


Рецензии