Ти сказав менi Люблю!

Ти сказав мені: " Люблю!" -
І пропав, з кінцями!
Тепер ніченьки не сплю
Та вмираю днями!

Щебетав мені: " Моя,
Впевнював - між нами,
Те солодкее життя,
Вже не за горАми!

Те щасливе майбуття
І кружляння впарі!" -
Зник і сліду не відтяв,
Я, тепер, в ударі!

Кожен час одне молю:
" Повернись, коханий!
Я тебе, чекаю, жду,
В сукню, білу, вбрана!"


Рецензии