Роздягнена жiнка
філігранна і пружна, з іще не холоною юністю.
В її волосся щорік вплітається місяць
і не змивається, масно стікає олією.
Її шкіра пам'ятає кожен доторк.
Коли він з любови, то лишається родинкою.
А коли з відчаю, то лишається синцем.
А є й ті,
що стають Маріянським жолобом на її ароматних м'яких грудях.
Її губи червоні від крови (чужої, своєї).
Час пам'ятає кожну пристрасть і лише доливає фарби,
а ще - соку в широкі стегна.
Їх щоночі цілує постіль - найвірніша з можливих коханок.
Свидетельство о публикации №112073007871
Вячеслав Романовський 05.11.2012 13:37 Заявить о нарушении