Фермата

От учените в щата Колорадо
връхлита ни приятна изненада:
твърдят по новините те, че
охолно ще живеем вече.

До няколко години се планира
най-после да се пръкнат по всемира
заможните от средна класа -
достойната човешка раса!

А бедните и болните навреме
навярно в ада Луцифер ще вземе?
Кому ли са просяци нужни,
да храни днес гърлата чужди?!

Отечеството мое с нищетата
на челно място вече е в борбата:
в страната като плевел, бързо
вред гробища цъфтят и връзват...

По дяволския план измира
народът мой безропотно. Аз дирих
причината за злата орис.
Очите тази вест отвори.

Към Новия световен ред по пътя
подкарал е народа зъл престъпник.
Не се съпротивлява никой -
покорен, без права добитък.

Остенът пак ребрата ни прониза.
"- Хей, светлото ви бъдеще е близо!"
Към кланицата днес ни водят -
разбираш ли това, Народе???!!!

30.07.2012г.


Рецензии