***

Привіт!Скільки ж ми не бачились?
Вибач, я не веду посекундної  тарифікації болю, в мене на нього безлім.
А приблизно?
Приблизно?...років сто двадцять. не рахуючи час в межах чотирьох стін.
Тебе що, все ще не відпустило?
Не розумію про що ти.
Про почуття…
Вони не відпускають – або живуть, або вмирають. разом з тим, хто їх відчуває. а я занадто люблю життя.


Рецензии