Де, ж, ти, милий, заблукав?

Де, ж, ти, милий, заблукав?
Куди, ж, ти подівся?
Може іншу покохав,
Чи в Гаваї змився?

Може я тебе, маленький,
Дуже налякала? -
Забачили оченята
Твої... Покохала!

Бо кохання - це не жарти,
Мабуть зрозумів ти!
Треба гарну силу мати,
Щоб любити вміти!

Стійкість, вірність і терпіння,
Ще, й, серце багате...
Тож, мабуть сховавсь під лавку
В своїй новій хаті?!

Чи до сексу потягнуло,
Може, з переляку?
Не турбуйся, я забула,
Вже тебе, собаку!!!


Рецензии